Regionalanalys släppt i helt ny version idag

Nu har vi släppt den nya versionen av Regionalanalys. Den gamla versionen som funnits att testa finns inte längre kvar utan nu hamnar du direkt i den nya nästa gång du loggar in i Regionalanalys.

Bild på man som tänker.

Produktägare Anders Dahlgren har lett arbetet kring Regionalanalys.

Logga in i Regionalanalys för att upptäcka allt nytt. Öppnas i nytt fönster.

I samband med release flyttades Regionalanalys in i samma nya inloggningssystem som Serviceanalys Öppnas i nytt fönster. flyttades till i höstas.

Det innebär att om du är eller blir användare i både Regionalanalys och Serviceanalys så kommer du att ha samma inloggningsuppgifter i båda tjänsterna.

Är du befintlig användare loggar du in med dina tidigare inloggningsuppgifter och är du ny användare registrerar du ett Pipos-konto via inloggningsrutan och kan sedan ansöka om behörighet till Regionalanalys.

Vi kommer att hålla en digital informationsträff om nya Regionalanalys och har även planerat in ett par fysiska workshops. Är du intresserad kan du anmäla dig här Öppnas i nytt fönster..

De viktigaste nyheterna gällande Regionalanalys

Hjälp oss med dina synpunkter

Vi vill fortsätta att vidareutveckla Regionalanalys längre fram och ytterligare förbättra beräkningsmodeller, gränssnitt och så vidare. Här vill vi att användarupplevelsen ska blir så bra som möjligt. Därför är det viktigt att du som användare hör av dig till oss om du kommer på synpunkter och förbättringsförslag allt eftersom du använder tjänsten. Det kan handla om dina upplevelser och funderingar kring utseende, information, förståelse, tekniska problem, användningsområden och så vidare.

Hör av dig till Regionalanalys support.