Om webbplatsen

Här läser du mer om hur vi sköter vår webbplats. Till exempel vårt innehåll, vår länkningspolicy och hur vi arbetar för en tillgänglig webbplats.

Innehåll

Texter på webbplatsen omfattas av normal upphovsrätt. Det är självklart tillåtet att citera materialet så länge som källan anges. Du får däremot inte ändra i texterna eller använda dem, helt eller delvis, i något kommersiellt syfte utan skriftligt tillstånd från Tillväxtverket. Om du vill använda material som Tillväxtverket presenterar åt andra informationslämnare ska du kontakta respektive informationslämnare.

Länkningspolicy

Länka gärna till pipos.se men tänk på att:

  • inte använda Pipos eller Tillväxtverkets logotyp för att länka till vår webbplats. Vi vill undvika tveksamhet om vem som är ansvarig för informationen på den webbsida där länken är placerad.
  • länka alltid så att Pipos eller Tillväxtverkets webbplats inte placeras inom ramarna (frameset) för en annan webbplats.

Struktur och design

Det finns flera sätt att hitta innehåll på webbplatsen. Genom Sök kan du antingen söka via fritextfältet eller filtrera dina sökresultat. Du kan även använda menyer på webbplatsen eller trycka/klicka dig in till innehåll från startsidan. Det går även söka sig in via sökmotorer till innehåll på webbplatsen.

Webbplatsen är byggd utifrån så kallad responsiv design. Det betyder att den fungerar i mobiltelefon, surfplatta och dator. Pipos.se bygger på de senaste HTML-standarderna, för närvarande HTML5.

Tillgänglighet

Pipos.se följer "Vägledning för webbutveckling", de officiella riktlinjerna för arbete med webbplatser i offentlig sektor. Webbplatsen strävar efter att uppnå tillgänglighetskraven i Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0 nivå AA.

Pipos tillgänglighetsredogörelse

Kontakt

För frågor om webbplatsen kontakta webbansvarig via formuläret Lämna synpunkt.