Release av nya Regionalanalys 1 februari

Det närmar sig release av nya Regionalanalys. Releasen är planerad till den 1 februari och samtidigt kommer den tidigare versionen av Regionalanalys att stängas. Efter release kommer ett antal informationsinsatser göras där du som är intresserad kan delta.

Vi planerar för att ha en release av nya Regionalanalys den 1 februari 2024. Det som kommer hända då är att:

  • den nya versionen kommer att ersätta den tidigare versionen, det vill säga att den tidigare kommer att stängas.
  • du som är befintlig användare i Regionalanalys kommer föras över till den nya versionen första gången du loggar in efter release.
  • nya Regionalanalys förs över till vårt nya inloggningssystem (samma som Serviceanalys fördes in i i höstas).
  • ansökningar om behörighet till Regionalanalys, som varit tillfälligt stängda, kommer att öppna igen.

Informationsträffar och workshops

Efter releasen har vi ett antal aktiviteter planerade för att marknadsföra och informera om Regionalanalys.

6 februari 13:00-16:00 - Dagen före Reglab genomför vi en workshop på plats på Science Park. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Jönköping där vi fördjupar oss i Regionalanalys och där du praktiskt får använda tjänsten. Är du intresserad av att vara med kan du anmäla dig till Anders Dahlgren.

8 februari 10:15 - 11:00 - Deltagande på Reglab där vi håller ett lärpass om Regionalanalys. Läs mer här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

13 februari 10:00 - 11:00 - Digital informationsträff via Teams där vi går igenom grundläggande funktionalitet och gränssnitt i Regionalanalys, med tid för frågor. Befintliga användare kommer att få en inbjudan via epost, men alla intresseserade är välkomna. Vill du inte vänta på din inbjudan, eller om du är intresserad men inte är användare idag, kan du anmäla dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

22 februari 09:00-12:00 - Workshop på plats på Tillväxtverkets kontor i Göteborg, där vi fördjupar oss i Regionalanalys och där du praktiskt får använda tjänsten. Är du intresserad av att vara med kan du anmäla dig till Anders Dahlgren.

Kontaktuppgifter

Anders Dahlgren, produktägare Regionalanalys
Data och analysstöd
E-post: anders.dahlgren@tillvaxtverket.se
Telefon: 08-681 9170