21 augusti släpps äntligen nya Serviceanalys

Efter mycket utveckling och användardialoger släpps äntligen nya Serviceanalys den 21 augusti. Då avvecklas också gamla Serviceanalys.

Nytt gränssnitt och nya funktioner

Det har gått att testa den nya versionen under året så du som har gjort det kommer känna igen dig en del i det, men det har också tillkommit mycket nytt som inte funnits i testversionen. Nya funktioner, ny vy för att titta på statistik, förbättrade servicesimuleringar är några av nyheterna.

Gamla Serviceanalys avvecklas

När nya Serviceanalys släpps kommer den att ersätta den gamla versionen av Serviceanalys som funnits de senaste åren. Du kommer alltså inte längre komma åt den. Från den 21 augusti hamnar du istället direkt i det nya när du loggar in i tjänsten. Vänta därför med att starta upp några större arbeten i Serviceanalys till efter releasen i augusti.

Välkommen på infoträff om Serviceanalys

I samband med att vi släpper nya Serviceanalys planerar vi även för infoträffar som kommer hållas digitalt via Teams vid två tillfällen i början av september, 4 samt 5 september. Det kommer vara samma innehåll i båda, så du som är intresserad väljer det datum som passar dig bäst. Fler tillfällen kommer även komma längre fram.

Du kan läsa mer och anmäla dig till infoträffarna här.

Skärmdump från nya Serviceanalys

Skärmdump från nya Serviceanalys

Har du frågor och funderingar inför releasen och avvecklingen?

Kontakta oss via Serviceanalys support eller hör av dig direkt till Serviceanalys produktägare Erik Fransson.