Driftstopp i Pipos tjänster 3-4 juni

Vi har ett planerat driftstopp den 3-4 juni då du inte kan använda Pipos tjänster. Testversionen av nya Serviceanalys kommer även tas bort permanent i samband med detta.

Den 3 till 4 juni görs en större uppdatering som innebär att Pipos tjänster Serviceanalys, Kontantanalys och Regionalanalys tillfälligt kommer stängas ner/drabbas av störningar.

Det kan förekomma störningar i tjänsterna även efter att uppdateringen är gjord, men vi kommer ha beredskap för att fixa sådant så fort som möjligt.

Planera inte in något arbete i våra tjänster under dessa två dagar.

Testversionen av nya Serviceanalys kommer tas bort samband med driftstoppet

I samband med uppdateringen kommer även testversionen av nya Serviceanalys, som du som är Serviceanalys-användare idag kommer åt från startsidan när du loggat in, att tas bort. Du kommer alltså inte kunna testa den något mer efter det.

Färdig version av nya Serviceanalys kommer i augusti

I augusti kommer vi släppa nya Serviceanalys i färdig version. Den kommer då ersätta gamla Serviceanalys som avecklas helt. Mer detaljerad information om det kommer framöver, men vi rekommenderar dig redan nu att vänta med att starta upp några större arbeten i Serviceanalys till efter releasen i augusti.