Ny version av Serviceanalys i höst

I höst 2023 kommer vi att släppa en helt ny version av Serviceanalys.

Den nya versionen innehåller i grunden samma funktionalitet som tidigare men med flera nyheter vad gäller vilka typer av data du får tillgång till, förbättrade funktioner och även helt ny funktionalitet. Framför allt har också utseende och gränssnitt förbättrats för att göra det tydligare och enklare för dig som användare.

Dock finns det fortfarande delar i gamla Serviceanalys som inte hinner komma med i höstens release av den nya versionen. Detta innebär att gamla Serviceanalys kommer att löpa på parallellt med den nya, så att du som användare har tillgång till båda för att inte bli av med någon funktionalitet. Vi kommer senare att göra fler releaser och när allt som går att göra i gamla Serviceanalys finns i den nya versionen kommer gamla Serviceanalys att så småningom stängas ner. Men det ligger längre fram i tiden och vi kommer se till att du som användare hålls informerad.

Hur påverkar releasen av nya Serviceanalys mig som användare?

För dig som redan har ett användarkonto i Serviceanalys kommer övergången till den nya versionen bli enkel. När releasen av nya Serviceanalys är gjord loggar du fortsatt in på det vanliga sättet via pipos.se och kommer då att komma åt både gamla och nya Serviceanalys via en meny.

Vi håller parallellt med detta på att titta på en bättre helhetslösning för all inloggning i Pipos tjänster. Mer info om vad det kan innebära kommer att komma senare.

Hur håller jag mig uppdaterad?

Håll dig uppdaterad om releasen av nya Serviceanalys genom att hålla koll på pipos.se och prenumerera på nyhetsflöde och/eller nyhetsbrev. I god tid inför releasen kommer vi också att bjuda in alla Serviceanalys-användare till en digital informationsträff via Teams, där vi kommer att gå igenom hur den nya versionen ser ut, vad den innehåller samt berätta om vilka delar som vi har kvar att utveckla under 2024.