Utbildningar med kommunperspektiv i Serviceanalys 15 och 23 februari

Utbildningar i Serviceanalys kommer numera annonseras på vår webbplats så du kan gå in och anmäla dig där. Närmast kommer ett par utbildningspass med fokus på kommuners perspektiv den 15 respektive 23 februari.

Efter förfrågningar från framför allt kommunanvändare kommer vi att hålla två utbildningspass i Pipos Serviceanalys den 15 samt 23 februari 2023. Innehållet i passen är detsamma så är du intresserad väljer du det tillfälle som passar dig bäst. Fokus kommer ligga på just kommunperspektivet och hur Serviceanalys kan nyttjas på bästa sätt för att hjälpa till i serviceplaneringen på kommunal nivå. Det är såklart helt kostnadsfritt att delta och alla användare, inte bara användare på kommunnivå, är välkomna att delta om intresse finns.

Porträttbild på en man.

Erik Fransson

- I och med dessa utbildningspass kommer vi även lite smått att börja med mer öppna utbildningar. Istället för att skicka ut inbjudningar till specifika användargrupper annonserar vi via vår hemsida när det finns kommande utbildningar inplanerade, så får du som är intresserad anmäla dig där. Vi är också öppna för förslag på olika teman eller fokusområden för framtida utbildningspass och du är välkommen att kontakta oss för att hjälpa till i planeringen, säger Serviceanalys produktägare Erik Fransson.

Hitta och anmäl dig till utbildningspass

Här på vår utbildningssida för Serviceanalys hittar du kommande utbildningspass, utbildningsmaterial och kontaktuppgifter till oss. Under 'Kommande utbildningspass' ser du de två passen vi berättar om ovan och där kan du också anmäla dig till något av dem.

Fler utbildningspass kommer att läggas ut där löpande när det blir aktuellt. Håll därför utkik på vår webbplats om du är intresserad av att gå en utbildning, eller kontakta oss direkt.