Nu kan du ansöka om inlogg till Regionalanalys

Nu blir Regionalanalys tillgänglig för personer inom offentlig sektor. Men som tjänsten är nu är den ännu inte färdigutvecklad. Vi kommer att fortsätta förbättra den och mycket kan hända innan den färdiga versionen är på plats.

Från och med idag den 18 januari 2023 kan du ansöka om inlogg till Regionalanalys. Liksom Serviceanalys är det helt kostnadsfritt att använda Regionalanalys - det vi vill ha tillbaka från dig som användare är feedback.

Porträttbild på en man.

Anders Dahlgren

- Det finns mycket funktionalitet kvar att utveckla. Vi kommer även behöva förfina gränssnittet och tydliggöra texter och beskrivningar. Vi hoppas att du som väljer att använda tjänsten får en förståelse för hur den kan nyttjas och kommer på nya idéer för användningsområden. Vi vill ha så mycket feedback som möjligt för att Regionalanalys ska kunna vidareutvecklas i rätt riktning, säger Regionalanalys produktägare Anders Dahlgren.

Hitta till Regionalanalys och ansök om inlogg

I samband med att vi öppnar upp för ansökningar har vi flyttat Regionalanalys sida på pipos.se så att den blir lättare att hitta. Regionalanalys hittar du nu på pipos.se direkt under Våra tjänster. Klicka in dig där så hittar du även undersidor i vänstermenyn där du kan läsa mer information om Regionalanalys.

Ansök om inlogg på Regionalanalys sida redan idag!

Skärmbild från Regionalanalys

Ett skärmklipp från Regionalanalys så som det ser ut idag.