Drivmedelsstationer uppdaterade i Serviceanalys

Nu är samtliga drivmedelsstationer uppdaterade i Serviceanalys, efter mycket arbete med inhämtning och kvalitetskontroller.

Stationerna hämtas från de olika kedjorna samt från mindre huvudmän och vi gör alltid vårt bästa för att få uppdateringen så korrekt som möjligt, men det kan vara svårt att vara helt säkra att vi fångat upp samtliga enskilda små stationer och pumpar. Stationerna ska spegla vart man kan tanka sin personbil och det kan ibland finnas specialfall på ställen där personbilar kan tanka även fast det inte är hela uppenbart.

Därför är det alltid bra om du som användare kan hjälpa till att hålla lite extra koll på stationerna och pumparna i ditt område och höra av dig om du ser något som inte verkar stämma. Med den återkopplingen till oss hjälper du samtidigt dig själv att få fram bättre underlag och analyser med hjälp av Serviceanalys.

Bild på en bensinpump.