Nya rutiner – prenumerera på nyhetsbrevet

Tidigare har du som användare i Serviceanalys lagts till som prenumerant av nyhetsbrevet i samband med att ditt användarkonto skapats. Från och med nu måste du själv registrera dig.

Vi la tidigare till dig i nyhetsbrevet då vi inte haft några bättre informationskanaler för att nå ut med viktig information till dig.

En äldre kvinna läser något på sin telefon i en verkstad.

Ny användare – registrera dig

Du som, efter 3 december, läggs till som ny användare i Serviceanalys kommer inte längre att läggas till i vårt nyhetsbrev per automatik. Du får i stället registrera dig som prenumerant via vår webbplats.

Vi kommer inte ta bort befintliga prenumeranter, men om du känner att du inte vill vara prenumerant längre kan du enkelt avregistrera dig själv. Vi har gjort den här ändringen då vår webbplats nu är den bästa plattformen för information och kommunikation.