Utbildningar i Serviceanalys den 29 och 30 september

Den 29 och 30 september hålls två fristående utbildningstillfällen gällande Serviceanalys, för de länsstyrelser som arbetar med bevakningsrapporten för grundläggande betaltjänster.

Utbildningen avser en genomgång av applikationen där sedan fokus kommer ligga på frågeställningar som är relevanta för bevakningsrapporten. Målet är att ha ca 10 deltagare per utbildningstillfälle. Tillväxtverket kommer hålla i utbildningen och som sker digitalt via länk.

Du som arbetar med ovanstående frågor och skulle vilja delta kan anmäla dig till Christoffer Ahlgren, Länsstyrelsen Östergötland. Efter anmälan skapas ett användarkonto till dig och ett välkomstmail med instruktioner skickas ut.

För dig som är intresserad finns även möjlighet att prova på några övningsuppgifter Länk till annan webbplats..